KPMG Next Gen és Audit Unlocked

Kihívás

A KPMG, mint Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága számára kiemelten fontos a tanulásra és fejlődésre nyitott, keményen dolgozó végzősök és frissdiplomások megszólítása. Céljuk, hogy BIG4 vállalatként a gazdasági területeken tanuló egyetemistáknak felkeltsék az érdeklődését, valamint ők is kapcsolatba kerülhessenek a terület iránt érdeklődő tehetséges és elkötelezett fiatalokkal.

KPMG Next Gen | Szállj be velünk a nagyok játékába!

2020 telén egy storygame formájában indult útnak a KPMG Next Gen, mely során a játékosok a KPMG munkavállalók mindennapjaival, feladataival és kihívásaival kapcsolatos kérdéseket kaptak. Az általános, KPMG-t érintő, bemutatkozó kérdések után 4 fő terület került bemutatásra: üzleti tanácsadás, adó- és jogi tanácsadás, könyvvizsgálat és a Global Services, azaz a KPMG budapesti ügyviteli támogatást nyújtó központja. A játékosok maguk választhatták ki, hogy melyik terület áll hozzájuk közelebb, ekkor további feladatokat kaptak, már témaspecifikusan. A játékosok között egy nyereményjáték keretében értékes nyereményeket sorsoltunk ki.

KPMG Audit Unlocked | Lépj be a KPMG Audit világába!

2021 tavaszán az előző játékra épülve egy ezúttal az auditori pálya népszerűsítésére és tehetségek bevonzására készült storygamet indítottunk. A kérdések itt már szakmaibb fókuszúak voltak. Az audit szakmát bemutató, tudást és ismereteket fejlesztő, online karriereseményként hirdettük meg. A szokásos nyereményjáték mellett, a játékot sikeresen teljesítők garantált interjúlehetőséget kaptak a pályakezdő auditori pozícióra a KPMG-nél.

Mi szolgáltattuk
14 791 elindított játék
523 egyedi feliratkozó
Ügyfél