Project Armstrong

Kihívás

Az IT szektor vállalatainak, így az Arm Hungary számára is évek óta kihívást jelent a megfelelően képzett és talpraesett munkavállalók toborzása, valamint munkáltatói márkájuk népszerűsítése és láthatóságuk növelése a fiatalok és a tapasztaltak körében egyaránt.

Megoldás

A Project Armstrong angol nyelven megrendezett programozóversenyt olyan tapasztalt fejlesztőknek és egyetemistáknak hirdettük meg, akik egy beágyazott C nyelvű kihíváson szerették volna megmérettetni magukat.

A verseny meghirdetése országosan elsősorban online csatornákon (Facebook, Google Ads, GameStar, YouTube, Prohardver csoport, stb.) keresztül zajlott. A versenyre összesen 43 csapat azaz 108 résztvevő jelentkezett.

A verseny selejtező fordulójában a résztvevőknek űrhajójukat kell beprogramozniuk úgy, hogy az landolni tudjon Jupiter hatodik holdján. A 2020 ősszel megrendezésre kerülő döntőbe a selejtezőn legjobban teljesítő 6 csapat jutott be.

Visszajelzések

A résztvevők a selejtező lezárulását követően visszajelző kérdőíven keresztül mondták el véleményüket a versenyről.

A verseny által sikerült az Arm Hungary-nek népszerűsítenie magát és növelni láthatóságát a fiatal tehetségek körében, valamint olyan versenyzőkkel megismerkedni, akik a jövőben munkatársakká válhatnak.

A versenyzők kiemelkedően elégedettek voltak a verseny feladatával és a szervezpk munkájával is.

Mi szolgáltattuk
46 csapat
108 résztvevő
Project Armstrong minijáték

Nézz bele a kihívás előzményeibe minijátékunkkal!

Ügyfél