K&H diákkupa

Kihívás

A K&H az ország egyik vezető pénzintézete, amely KarrierStart! pályakezdő programjába folyamatosan toboroz a pénzügyi szakma iránt érdeklődő dinamikus és tehetséges fiatalokat. Ehhez nyújt segítséget az EcoSim a K&H diákkupa szervezésével és kommunikációs kampányával.

A K&H diákkupa az ország egyik legnépszerűbb banki és pénzügyi diákversenye.

Megoldás

K&H diákkupa néven, a K&H számára 2009 óta minden ősszel megrendezzük a főiskolai és egyetemi hallgatók országos online bankszimulációs versenyét. A verseny népszerűségét a stabilan 700 fő feletti résztvevői létszám igazolja.

A versenyzők egy virtuális kereskedelmi bank felsővezetőiként hoztak döntéseket például termékbevezetésről, kötvénykibocsátásról, valamint az osztalék mértékről. A cél az, hogy az online szimulációs verseny során a legeredményesebb bankot hozzák létre. A döntőben tíz, egyetemistákból álló csapat vesz részt, ahol már személyesen, egy közösen elkészített prezentációban kell ismertetniük számításokkal alátámasztott elképzeléseiket a fogyasztói megtakarítások alakulásáról az aktuális jegybanki kamatok tükrében.

Jóval több, mint egy játék

Végh József, a K&H Csoport HR igazgatója szerint a K&H diákkupa verseny jóval több, mint egy játék. A K&H vezetőiből álló szakmai zsűri elismeréssel szólt a kreatív, újító jellegű megoldásokról, amelyek a diákoktól érkeztek. "A résztvevők előtt az sem titok, hogy sikeres szereplésükkel megalapozhatják karrierjüket a K&H Csoportnál, ahol nyitottak vagyunk az újszerű ötleteken és megközelítéseken alapuló folyamatos megújulásra"

A bank vezetői mellett a résztvevő diákok is elégedetten nyilatkoztak a versenyt követően:

"Megfizethetetlen tapasztalat és emlék marad számomra a K&H diákkupa. Egy nagyon színvonalas versenyben volt részünk, amit a végén reményeinknek és várakozásainknak megfelelően meg is nyertünk. Ami azonban még fontosabb, hogy a versenyen olyan tapasztalatokkal gazdagodtunk, amelyeket az iskolapadban sosem szerezhettünk volna meg."- Ronta Ákos

"2010 óta már három alkalommal is részt vettem a K&H Diákkupán, de egyszerűen nem lehet megunni! A verseny minden részében biztosított a jó hangulat, az izgalom, a kihívás, a magas szakmai színvonal, változatos feladatok, értékes nyeremények, azaz minden, ami egy jó versenyhez kell."- Szily Judit

Mi szolgáltattuk
745 résztvevő
30 döntős
Ügyfél