ContiCup

A kihívás

A Continental Automotiv Hungary Kft mérnökei 2016-ban új kihívás elé állították a lelkes mérnökhallgatókat, akik az egyetem mellett is szeretnék bizonyítani alkalmasságukat és nem utolsó sorban tapasztalatot is szereznének, mielőtt kikerülnek a munkaerőpiacra.

A versenyen 3 fős vegyes csapatok vettek részt, akik egy 3 körös online selejtezőn mérték össze tudásukat. Majd a 10 legjobb csapat továbbjutott az élő döntőbe, ahol helyben is bizonyítaniuk kellett, hogy ők is rendelkeznek leginkább a híres mérnöki pontossággal és figyelemmel.

2017-ben pedig a Continental kivételesen tehetséges IT szakemberek felkutatását tűzte ki célul, így született meg a C#ntiCup Programozóverseny. A selejtezőben egy online szabadulószobából kellett kijutni a versenyzőknek, majd az elődöntőben és a döntőben egy robotkart programozva belekóstolhattak a Continental világába.

A Megoldás

A feladatok megoldásához az egyetemen eddig megszerzett tudás mellett logikára és egy kis leleményességre van szükség, melyet tapasztalt szakemberek értékelnek. A legjobb csapatok nem csak a verseny alatt megszerzett kompetenciákkal és értékes ajándékkal lesznek gazdagabbak, hanem a Continental Automotiv Hungary által felajánlott gyakornoki pozícióval is.

Mi szolgáltattuk
400+ résztvevő
11 egyetemről
Ügyfél