Flex storygame és meetup

Flexről

A Flex több, mint 30 országban innovatív tervezési, mérnöki, gyártási, szerviz, ellátási lánc menedzsment és logisztikai tevékenységet kínál ügyfeleinek. A Budapesten működő Design Központjukban az elektromos járművek jövőjén dolgoznak.

Storygame kihívás

2023. tavaszán a Flex Charge-up Challenge játékban belekóstolhattak a mérnök és informatikus egyetemisták és végzett szakemberek az elektromos autók világába, a Flex mindennapjaiba és értékes díjakat is nyerhettek.

A játékban a Flex fejlesztőmérnökeként az első hazai nagy teljesítményű e-pickup tulajdonosát kísérhették el a munkába, hogy az autó használatból adódó eseteket személyesen is megtapasztalhassák, és szakmailag támogathassák tanácsaikkal a jármű gazdáját, Alexet.

A storygame-en kívül egy meetup is megrendezésre került, amelyen egy előadás keretében megtudhatták a résztvevők, hogy az új jármű funkciók hogyan alakítják át az elektromos autók használatát.

2022. őszén a storygame játékosok bele helyezkedhettek egy új kolléga szerepébe, aki nemrég kezdett a Flex Budapest Design Center Automotive csapatában, és megismerhette, hogy milyen szakmai kihívásokkal szembesülnek egy-egy új termékfejlesztés során. A játékosok megismerkedhettek a vállalattal és tesztelhették tudásukat az elektromos autók fedélzeti töltőivel kapcsolatban.

A storgame egy meetup eseménnyel zárult, ahol bemutatásra került, hogy milyen műszaki és fogyasztói trendek alakítják a fedélzeti töltők fejlesztési irányait a közeljövőben.

Mi szolgáltattuk
571 indított játék
104 egyedi feliratkozó és meetup résztvevő