Coding Tomorrow Cup

Kihívás

A thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. munkatársai egyedi és érdekes kihívás elé szeretnék állítani a lelkes informatikus és mérnökhallgatókat, azzal a céllal, hogy felkutassák és megmérettessék a fiatal tehetségeket.

Megoldás

A Coding Tomorrow Cup programozóverseny, amelyre mérnök és informatikus hallgatók, valamint végzett szakemberek számára egyaránt jelentkezhettek.

2018

A verseny online szabadulószobás selejtezőjén nyelvfüggetlenül 9 logikai és programozási feladványt kellett megoldani ahhoz, hogy kijussanak a csapatok a thyssenkrupp garázsából. A 10 leggyorsabban kijutó csapat került be a döntőbe, ahol többek között egy önvezető autót irányíthattak a résztvevők saját kódjaikkal. 

A döntővel párhuzamosan megrendezésre került a Tomorrow Day karrieresemény, ahol szakmai előadások, versenyautó szimulátor és koncert várt a résztvevőkre.

2019

2019-ben a verseny megújult kihívással várta a résztvevőknek, akiknek programjukkal meg kellett tanítaniuk a csapat saját virtuális önvezető autóját, hogy hogyan kell következetesen és biztonságosan utasokat elszállítani a célállomásukra. 

Mi szolgáltattuk
250+ résztvevő
23 egyetemről
Ügyfél