Java Challenge

Kihívás

Két innovatív, sikeres magyar cég, a Loxon Solutions Zrt. és a Dorsum Zrt. 2014-ben először indította útjára a BankTech Java Challenge programozóversenyt, hogy kihívást állítson a vállalkozó szellemű egyetemisták és a már némi tapasztalattal rendelkező szakemberek számára. 

2017-ben a Loxon önálló szponzorként állt a verseny mögé, így született meg a Loxon Java Challenge.

Megoldás

Az BankTech Challenge 2014 óta az informatikus hallgatók országos Java bajnoksága.

A bajnokság során a szponzorok szakértői által kidolgozott IT esettanulmányi feladatok és kvíz kérdések megoldásán keresztül ismerkedhetnek meg a vállalkozó szelleműek az IT szakemberek munkájával, miközben szakmai tapasztalatot is szereznek.

A 3 fordulós online selejtezőn a szponzorok igényei szerint fejlesztett, saját, virtuális irodában oldhatják meg a versenyzők a rájuk váró feladatokat, valamint választ adhatnak az ügyfelek, munkatársak felmerülő problémáira. A selejtező eredményei alapján a legjobb 10 csapat tagjai kerülnek a döntőbe.

Tapasztaltaknak is

2014 óta a diákok mellett végzett szakemberek is indulhatnak a versenyen, ezáltal a fiatal tehetségek mellett a tapasztalt informatikusok is felmérhetik mennyire versenyképes a szaktudásuk.

Mi szolgáltattuk
250+ résztvevő
87+ csapat
Ügyfél