Xcellence

Kihívás

A Flex elkötelezett abban, hogy ösztönző és újszerű karrierlehetőséget kínáljon Magyarországon a fiatal generáció számára. Ehhez olyan motiváló, kihívásokkal teli feladatokat biztosítottak számukra a verseny során, amelyek tükrözik a Flex-nél kínálkozó lehetőségeket, és amelyekkel tesztelni tudták a legrátermettebb jelentkezőket.

Az országos versenyen online kvíz és esettanulmányi feladatokon keresztül a mérnök, humán erőforrás és logisztika iránt érdeklődők betekintést nyerhettek a szakma világába. A versenyfeladatokat a Flex szakemberei állították össze.

Megoldás

A versenyre 3 fős csapatokkal lehetett jelentkezni, melyek összeállhattak különböző szakokról, de különböző oktatási intézményekből is. A megmérettetés online kvízzel kezdődött, ami több modulból áll (két mérnöki, egy minőségbiztosítási, egy logisztikai és egy HR modul). A csapatok bármelyik modul feladatait megoldhatják, akár az összesest is, majd az eredmények összesítése után az általuk legjobban teljesített modul eredménye alapján dől el a továbbjutásuk. Minden egyes modulból a 15 legjobb csapat jutott tovább, tehát összesen 75 jutott be a középdöntőbe.

A második fordulóban szakterületüknek megfelelő esettanulmányi feladatot kaptak. Végül a legjobb 10 csapat a jutott a döntőbe, ahol őket még nagyobb kihívások elé állították: a szakmai ismeretek mellett vezetői-, érdekérvényesítő- és együttműködési képességüket, valamint kreativitásukat is értékelte a zsűri.

A november 30-án lezárult 5 hetes versenyen 24 hazai egyetem csapata mérte össze tudását 5 különböző területen: HR, logisztika, minőségügyi-, rework-, teszt- és debug mérnök.

Az Xcellence, The Game óriási sikert aratott a hallgatók körében. A nagyszámú jelentkezés - a vonzó nyeremények mellett - annak a presztízsnek is köszönhető, amit egy, a technológiában élen járó multinacionális vállalat által szervezett verseny megnyerése jelent. A 3 fős csapatok betekintést nyerhettek a Flex világába, hiszen a vállalat napi életéből vett konkrét feladatokat kellett megoldaniuk.

Mi szolgáltattuk
168 csapat
504 résztvevő
24 felsőoktatási intézmény
Ügyfél