BESPIRITED - A case study game

Kihívás

A DIAGEO a Budapest Business Service Centerébe keresi azokat a lelkes fiatal tehetségeket, akik szívesen dolgoznának multikulturális környezetben, ahol az angol nem csak elméleti szinten elvárt, de a gyakorlatban, a mindennapos feladatok elvégzéséhez is szükséges.

Megoldás

Az SSC szektorban évente több ezer diákot és diplomás szakembert alkalmaznak és kezdőként akár bruttó 300 ezer forint is lehet a fizetés, de még ebben a szektorban is szüksége van a toborzási osztálynak egy kis segítségre. A munkaerőhiány csökkentését, a toborzás elősegítését és támogatását tűzte ki célul a BESPIRITED.

A verseny 2016 tavaszán került meghirdetésre először, és több, mint 700 diák illetve friss diplomás érdeklődését keltette fel az újszerű kihívás. 2017-ben és 2018-ban is hasonlóan sikeres volt a verseny.

Hogy mitől is olyan újszerű?

2016-ban verseny első fele egy virtuális szabaduló szobában játszódott, ahol a 3 fős csapatoknak nyelvi, logikai és gazdasági feladatokat kellett megoldaniuk, 2017-ben James Bond világában kellett nyomozniuk. 2018-ban pedig a virtuális Republica Promesába utaztak el, ahol az új DIAGEO iroda létrehozásában segítettek. Az online elődöntő után, a legjobb 10 csapat egy élő döntőn vett részt a Boscolo Hotelben. A döntőben a szakmai zsűri előtt kellett bizonyítaniuk a rátermettségüket különböző feladatokban, úgy mint az esettanulmányok megoldása, prezentációs és logikai feladatok. A döntő után pedig a DIAGEO Sky Barban ünnepeltek.

A verseny bepillantást nyújt az SSC érdekes világába, a jövő munkavállalói megismerkedhetnek a DIAGEO munkáltatói márkájával és a szponzor vállalat bővítheti a talent poolt.

Vállalati bajnokság 

A BESPIRITED a diákok elérése mellett, a DIAGEO-s kollégák megmozgatására is szolgál, mind az itthoni, mind pedig a nemzetközi irodákban. Célja a cégen belüli employer branding, tehetség kiemelés és kohézió erősítése. 

 

Mi szolgáltattuk
219 csapat
585 résztvevő
7453 egyedi weblátogató
Ügyfél