BESPIRITED - Business Adventure Game

Kihívás

A DIAGEO a Budapest Business Service Centerébe keresi azokat a lelkes fiatal tehetségeket, akik szívesen dolgoznának multikulturális környezetben, ahol az angol nem csak elméleti szinten elvárt, de a gyakorlatban, a mindennapos feladatok elvégzéséhez is szükséges.

Megoldás

Az SSC szektorban évente több ezer diákot és diplomás szakembert alkalmaznak, de még ebben a szektorban is szüksége van a toborzási osztálynak egy kis segítségre. A munkáltatói márka építését, új tehetségek bevonzását tűztük ki célul a BESPIRITED versenyt elindító Diageo-val.

A verseny 2016 tavaszán került meghirdetésre először, és több, mint 600 diák illetve friss diplomás érdeklődését keltette fel az újszerű kihívás. Azóta is hasonlóan sikeres a verseny.

Hogy mitől is olyan újszerű?

Mert minden évben, valami új ötletet és  játéktematikát vetünk be! 2016-ban a verseny első fele egy virtuális szabaduló szobában játszódott, ahol a 3 fős csapatoknak nyelvi, logikai és gazdasági feladatokat kellett megoldaniuk. 2017-ben James Bond világában kellett nyomozniuk. 2018-ban a virtuális Republica Promesába utaztak el, ahol az új DIAGEO iroda létrehozásában segítettek. 2019-ben a versenyzők jövőbeli énje jelent meg egy hologram formájában és kérte a segítségüket különböző munkakörökben felmerülő problémák megoldásában. 2020-ban pedig üzleti kalandtúrára hívtuk a versenyzőket, ahol a globális pályán mozogva, a Diageo nemzetközi szakértői csapatának tagjaiként küldetéseken vettek részt.

 Az online elődöntő után, a legjobb 10 csapat egy élő döntőn vett részt a Boscolo Hotelben (vagy online, ha a helyzet ezt követeli meg). A döntőben a szakmai zsűri előtt kellett bizonyítaniuk a rátermettségüket különböző feladatokban, úgy mint az esettanulmányok megoldása, prezentációs és logikai feladatok. A döntő után pedig a DIAGEO High Spirits Barban ünnepeltek.

A verseny bepillantást nyújt a cég érdekes világába, a jövő munkavállalói megismerkedhetnek a DIAGEO munkáltatói márkájával és a szponzor vállalat bővítheti a talent poolt.

Vállalati bajnokság 

A BESPIRITED a diákok elérése mellett, a DIAGEO-s kollégák megmozgatására is szolgál, mind az itthoni, mind pedig a nemzetközi irodákban. Célja a cégen belüli employer branding, tehetség kiemelés és kohézió erősítése. 

 

Mi szolgáltattuk
170-219 csapat
510-657 résztvevő
8500+ egyedi weblátogató
Ügyfél