Online képzés Üzleti Szimulációval

Vidd hírünk!

Vállalkozz okosan - pénzügyi-gazdasági ismeretek gyakorlatiasan, online üzleti szimulációval képzés

Éld át a vezetés élményét, ismerd meg a döntéseid hatását és szerezz üzleti tapasztalatot egy virtuális vállalat menedzselése közben. Ismerd meg az Üzleti Szimulációk világát díjmenetesen bevezető, kedvcsináló kurzusunkon!

Mire jó a szimulációs képzés a gyakorlatban?

  • szót értesz a könyvelővel
  • megérted a pénzügyeket
  • fel tudsz készülni a válságra vagy kezelni tudod azt
  • finanszírozási/üzemeltetési oldalról is optimalizálni tudod a céged működését
  • beruházási döntéseidet pénzügyileg is alátámaszthatod

Az EcoSim üzleti szimulációjával szervezett online kurzus során betekintést nyerhetsz egy virtuális cég irányításába, gyakorlatban ismerheted meg gazdasági összefüggéseket és próbálhatod ki üzleti stratégiádat. A szimuláció összetett gazdasági modell segítségével szimulálja a versenypiaci környezetet, amelyben a fiktív gazdasági vezetőiként hozhatsz döntéseket. A szimulációval fejleszthető az üzleti éleslátás, a problémamegoldás, a döntéshozás.

Hogyan zajlik a képzés

A képzés teljesen online zajlik az EcoSim webalapú szimulációs felületén, ahol 1 kört lehet lejátszani a szimulációban. Az online képzés elején videón bejelentkezünk és bemutatjuk a szimulációt (30 perc), majd a résztvevők kipróbálhatják a szimulációs játékot (60 perc), ezután pedig egy félórás Q&A-t biztosítunk, ahol minden felmerülő kérdést megvitatunk (30 perc). A szimulációban egyszerre több résztvevő is játszik, így egymás versenytársai a játékosok, ezzel még valósághűbbé téve a játékot.

A képzés ingyenes, amennyiben felkeltette az érdeklődésed, keresd Rikovics Fannit (fanni.rikovics@ecosim.hu)!

Folytatás...

A bevezető kurzus után ajánljuk a Vállalkozz okosabban kurzusunkat, ahol már 4 virtuális évet lehet végig vinni a szimulációban, lehetőség van kérdések feltevésére és egyéni visszajelzést adunk a szimulációban alkalmazott üzleti stratégiáról és tanulási pontokról.

Vállalkozz okosabban - pénzügyi-gazdasági ismeretek gyakorlatiasan, online üzleti szimulációval + személyes tanácsadással képzés

Éld át a vezetés élményét, hozz vezetői döntéseket, ismerd meg a döntéseid hatását és szerezz üzleti tapasztalatot egy virtuális vállalat menedzselése közben.

Mire jó a szimulációs képzés a gyakorlatban?

  • szót értesz a könyvelővel
  • megérted a pénzügyeket
  • fel tudsz készülni a válságra vagy kezelni tudod azt
  • finanszírozási/üzemeltetési oldalról is optimalizálni tudod a céged működését
  • beruházási döntéseidet pénzügyileg is alátámaszthatod

Az EcoSim üzleti szimulációjával szervezett online kurzus során betekintést nyerhetsz egy virtuális cég irányításába, gyakorlatban ismerheted meg a gazdasági összefüggéseket és próbálhatod ki üzleti stratégiádat, 2 + 4 virtuális éven keresztül. A szimuláció összetett gazdasági modell segítségével szimulálja a versenypiaci környezetet, amelyben a fiktív gazdasági vezetőiként hozhatsz döntéseket. A szimulációval fejleszthető az üzleti éleslátás, a problémamegoldás, a döntéshozás.

Az online kurzus során lehetőséged van kérdezni és a kurzus végén előre egyeztett időpontban egyéni visszajelzést adunk a végig vitt stratégiádról és a tanulási pontokról.

Hogyan zajlik a képzés?

A képzés teljesen online zajlik az EcoSim webalapú szimulációs felületén, ahol 2 tesztkört és 4 éles kört lehet lejátszani a szimulációban. Az online szimulációs felületen előre megadott intervallumban lehet dolgozni és biztosítunk az elején egy videós Q&A beszélgetést. A szimulációban egyszerre több résztvevő is játszik, így egymás versenytársai a játékosok. A körök lezártával a szimulációban látszódik majd az eredmény. A szimuláció végén lehetőség van egyéni online videós elemzésre és tanácsadásra előre egyeztetett időben. 

Az online kurzus ára: 12.000 Ft / fő

2-3 fő esetén kedvezményes ár: 10.000 Ft / fő (a szimulációban csapatként is lehet játszani kollégáknak)

Egyéni elemzés és tanácsadás (1-1,5 óra) ára: + 12.000 Ft

 Amennyiben felkeltette az érdeklődésed, keresd Rikovics Fannit (fanni.rikovics@ecosim.hu)!

Próbáld ki ingyenes bevezető képzésünket!

Less bele a szimulációk világába és próbáld ki ingyenes szimulációs képzésünket!

A képzés ingyenes, de előzetesen kell időpontot egyeztetni!

Próbáld ki online szimulációs képzésünket!

Éld át a vezetés élményét, hozz vezetői döntéseket, ismerd meg a döntéseid hatását és szerezz üzleti tapasztalatot egy virtuális vállalat menedzselése közben. Próbáld ki online üzleti szimulációs képzésünket és vegyél részt egyéni online tanácsadásunkon!

Online kurzus ára: 12.000 Ft / fő

Tanácsadás ára: + 12.000 Ft